Säljare av industriförpackningar på den danska marknaden.

Om företaget:
SafeSack Scandinavia levererar bulk och industriförpackningar som främst produceras i Europa och Asien. Våra kunder är företag inom exempelvis tillverkningsindustri, bygg och – entreprenadsektorn främst i Norden och Tyskland. Då vi är i en expansiv fas, förstärker vi vår säljkår med inriktning på den danska marknaden. På huvudkontor i Örkelljunga finns 17 anställda som arbetar med marknad, ekonomi, ledning och försäljning. Sju av de anställda jobbar med försäljning. Huvudkontoret präglas av en öppen kultur där alla är beredda att delta och samverka i företagets utveckling. 

Om tjänsten:
Tjänsten är placerad på huvudkontoret som finns i Örkelljunga, centralt vid motorvägen. Initialt kommer du arbeta tillsammans med en erfaren säljare för att få kännedom kring produkterna, företaget, leverantörerna och kunderna. När Du är redo kommer Du ansvara för nybearbetning av kunder på den danska marknaden.
I denna tjänst innebär säljarrollen hela processen från att aktivt söka upp nya kunder, besöka potentiella kunder för att analysera deras förpackningsbehov, hitta bra lösningar tillsammans med kund och leverantör.

Tjänsten innefattar resor på minst 5 dagar/månad.

Om dig:  
Du har gärna tidigare erfarenhet av försäljning och nybearbetning av B2B kunder med inriktning inom industri och produktion. Nu är du redo att gå mot längre och mer långsiktiga affärsrelationer som du själv skapar.

Du måste ha tålamod och tänka långsiktig samtidigt som du har de klassiska egenskaperna för att vara en driven säljare. Vi ser gärna att Du har teknisk förståelse med analytisk förmåga till problemlösning. Du jobbar med eget budgetansvar och lönen styrs till av Din prestationsförmåga som säljare.   

Då Du kommer arbeta mot den danska marknaden måste du kunna förstå och göra dig förstådd på danska eller hantera språkbristen på ett sätt som gör att kunderna upplever trygghet i Ditt sätt att kommunicera.

Du skall behärska engelska i tal och skrift.

Du har körkort B.

Skicka in Din ansökan:  

Mejla Din ansökan till : jobb@safesack.com

Bifoga personligt brev och meritförteckning i word eller PDF format.

För mer information kring tjänsten, kontakta Jens på telefon 0435 – 74 84 40

Platsen är aktuell så länge annonsen finns på vår hemsida.